Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.



10 d’oct. 2012

CURS ROSA SENSAT: Ioga i educació. Una eina per a l'aprenentatge

Ioga i educació. Una eina per a l'aprenentatge

Prof.: Dolors Garcia
Durada: 15 hores en 4 sessions.
Calendari: Del 27 d'octubre al 1 de desembre de 2012 (27 d'octubre; 10 i 17 de novembre; 1 de desembre)
Dies de la setmana: Dissabtes
Horari: de 10 a 14 h i última sessió de 10 a 13 h
Preu: 100 € soci/sòcia i 120 € no socis/sòcies

 
El curs vol donar a conèixer una sèrie d'exercicis que ajuden a desenvolupar les capacitats dels alumnes i el seu potencial intern. Treballarem la relació amb els altres, la cohesió de grup, les emocions. Prendrem consciència del cos i de la respiració. Potenciarem la relaxació i la concentració a l'aula.

Professora: Dolors Garcia Devesa, mestra, professora de ioga. Diplomada en Tècniques de Ioga a l'Escola i en Tècniques de Relaxació pel RYE. Especialista en Tècniques d'Expressió per l'Escola d'Expressió i Psicomotricitat Carme Aymerich. Membre i formadora del grup de treball de l'ICE de la UAB. Formadora a l'AEC (Associació per a l'Expressió Corporal), la UdG (Universitat de Girona). Formadora del RYE a Espanya