Què fem?

El Ioga té un vessant educatiu que, a partir d'exercicis lúdics i senzills, treballa amb tots els nivells de
creixement: físic, emocional, intel·lectual i social. En el nostre grup treballem amb els principis en els quals es basa el Ioga, tot prenent com a base l'Informe Delors i fent un treball d'unió entre algunes pedagogies i el Ioga per incidir en els processos de creixement i així poder acompanyar el desenvolupament integral en els diferents camps educatius.



4 de des. 2013

ENTREVISTA RADIO CELRÀ

EL PROGRAMA "NOUPARADIGMA" DE RADIO CELRÀ, VA ENTREVISTAR A DOLORS GARCIA, AUTORA DEL LLIBRE "IOGA I EDUCACIÓ. UN APRENENTATGE PER A LA VIDA". PODEU ESCOLTAR-LA A TRAVÉS DELS SEGÜENTS ENLLAÇOS:

ENTREVISTA

EXERCICIS PRÀCTICS

SANT PAU DE SEGURIES

CAP DE SETMANA A SANT PAU DE SEGURIES. GRUP DE TREBALL EL IOGA A L’EDUCACIÓ.

L’estada  agradable i acollidora en aquest bonic indret, ha
servit per a continuar investigant i aportant idees noves que ajudin a millorar la relació a l’aula i el rendiment escolar.
Una pràctica de ioga al matí per equilibrar el cos i la ment, ens ha preparat per anar desglossant els objectius que ens havíem marcat.

Un treball sobre el chakra  muladhara, la respiració rítmica, exercicis per preparar la veu, un bany sonor amb “bols tibetans” han aportat energia, vibració i benestar tot el cap de setmana. 


Sabem que el treball ha d’anar acompanyat d’un ambient harmònic i així va ser. Una vegada més, ho hem aconseguit gràcies a l'ajuda de tots.